TMG

Manager Finance - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 31-08-2017 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Amsterdam Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
GroupDeal / Telegraaf Aanbiedingen is per direct op zoek naar een gedreven professional in de functie van

Manager Finance
Amsterdam, 32-40 uur

Wie zijn wij?
GroupDeal is de grootste e-commerce tak binnen TMG. Samen met Telegraaf Aanbiedingen bieden zij een platform met dagaanbiedingen van De Telegraaf Media Groep. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en wegens succes in augustus 2014 voor 100 procent overgenomen door TMG. Telegraaf Aanbiedingen is in oktober 2013 gestart op initiatief van TMG als onderdeel van de Telegraaf Webshop. Na de overname van GroupDeal heeft TMG de focus meer gelegd op het concept van dagaanbiedingen. De labels GroupDeal en Telegraaf Aanbiedingen bedienen ieder een eigen doelgroep. De gemene deler is het aanbieden van scherpe, gevarieerde aanbiedingen met kortingen van 50 tot 80 procent.

Wie ben jij?
In de rol van Manager Finance werk je als meewerkend voorman en ben je verantwoordelijk voor de financiële afdeling die uit 2 FTE bestaat. Jij zal als lid van het management team de verantwoordelijkheid dragen voor alle financiële zaken binnen Groupdeal. Vanuit je kennis en ervaring mag je jezelf een financieel specialist noemen en ben je actief betrokken bij projecten. Je draagt middels de P&C cyclus zorg voor tijdige rapportages en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management van Groupdeal.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Controller van TMG Digital en hebt een functionele lijn naar de Business Manager van Groupdeal.

Je taken bestaan onder andere uit:
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratie van Groupdeal B.V, draagt zorg voor een juiste en tijdige maand-, kwartaal en jaarafsluiting.
 • Opstellen en bewaken van begrotingen en forecasting
 • Je zorgt voor het ontwerp en de implementatie van verbeteringen in de operationele (finance) processen gericht op effectiviteit en efficiency.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het bewaken managementcontroles, gericht op het identificeren en vermijden van risico’s en het opstellen en uitvoeren van actieplannen.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt KPI’s en stuurinformatie voor het management van Groupdeal en andere stakeholders. Je ontwikkelt en onderhoudt management rapportage voor Groupdeal ter ondersteuning van de sturing door het management en verantwoording richting de interne stakeholders

Herken je je in dit profiel?

Werken bij GroupDeal betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: commerciële drive, ondernemend, samenwerken, innovatief, klantgericht en integer.

Daarnaast zoeken wij de volgende kenmerken;
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie,
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring,
 • Werkervaring in een E-Commerce omgeving is een grote pre,
 • Je bent analytisch ingesteld, resultaatgericht en het werken met Business Modellen hebben geen geheimen voor jou,
 • Je bent een echte teamplayer, zoekt de samenwerking binnen GroupDeal maar ook binnen de andere afdelingen van TMG (w.o. met Juridische en fiscale zaken),
 • Je vindt het leuk om mee te groeien in een zeer ambitieus team,
 • Je bent communicatief sterk en denkt en handelt altijd één stap vooruit.

Wat bieden wij?
Naast een passende beloning met interessante bonusregeling en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Macbook, iPhone 6 en een sportschool op de werkvloer, biedt deze baan je natuurlijk meer. Je bent werkzaam in een jong en enthousiast team binnen een snelgroeiende organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij organiseren regelmatig gezellige teamuitjes en borrels en natuurlijk krijg je korting op alle spullen die wij verkopen.

Telegraaf Media Groep

TMG is een van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW; regionale dagbladen zoals het NoordHollands Dagblad en digitale merken als GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Daarnaast hebben we tientallen merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. TMG voorziet de consumenten 24 /7 van hoogwaardige, gepersonaliseerde en content op het gebied van nieuws, sport en entertainment.

Interesse?

Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de 'Solliciteer' button. Voor informatie over de rol van Finance Manager kun je contact opnemen met Marie Moenis, Controller Digital Finance via nummer 06-20497612.

Een Assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amsterdam, Financieel Manager, Management.

Contactgegevens

Contactpersoon Marie Moenis
Telefoon 06-20497612

Vestigingsplaats

Solliciteer